14. 8. 2023 – dan solidarnosti

NUJNO OBVESTILO ZA TISTE STARŠE, KI IMATE OTROKE PRIJAVLJENE ZA VRTEC DNE 14. 8.

 

Danes smo prejeli okrožnico Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, da je 14. avgust 2023 dela prost dan in bodo vrtci zaprti.

Glede na dejstvo, da je ta dan mišljen kot dan solidarnosti, smo se z občino dogovorili, da bomo ponudili nujno varstvo otrok za tiste starše, ki se boste udeležili raznih aktivnosti za odpravo posledic poplav. 

Premislite, ali si lahko ta dan uredite varstvo za otroka, saj se bo tudi nekaj naših zaposlenih pridružilo aktivnostim solidarnostne pomoči in moramo vedeti, koliko oseb bomo potrebovali na delovnem mestu. Prav tako nam je prisotnost otrok pomemben podatek zaradi nabave hrane, jedilnik pa bo ta dan nekoliko prilagojen (ker ne bo redne dostave vseh živil). 

Prosim, da tisti, ki nujno varstvo potrebujete, pošljete e-mail pomočnici ravnateljice za vrtec na e-naslov: martina.jaunik@os-selnica.si najkasneje do jutri, 11. 8. 2023, do 9. ure. 

Ker bo v ponedeljek organizirano le nujno varstvo, bodo oblikovane kombinirane skupine otrok od 1 do 6 let v stavbi vrtca v Selnici ob Dravi (enota Duh bo zaprta). 

Vsa nadaljnja navodila boste prejeli tisti starši, ki boste varstvo nujno potrebovali. 

Vodstvo vrtca