BOŽIČKOVA POŠTA

 

Dragi starši in otroci.

Akcija Božičkova pošta je bila izpeljana. Nekaj utrinkov si lahko ogledate na naslednji povezavi: Foto utrinki.

V nabiralniku je bilo 39 posameznih pisem in 5 velikih “skupinskih” kuvert. Vse skupaj smo oddali poštarju Pavliju 😉

 

Dragi starši in otroci.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri dobrodelnem projektu Božičkova pošta. V božičkovo pismo lahko skupaj z otroki napišete kakšno misel, željo, pesmico ali narišete risbo (in se podpišete, če želite). Pošto oddate v poštni nabiralnik, ki je na vratih našega Vrtca Kobanček.

   

Pisma bomo zbirali do 15. 12. 2023, nato jih bomo pobrali in jih poslali Božičku🙂. Preden pa vašo pošto oddate v naš nabiralnik, jo lahko fotografirate in pošljete na e-naslov naše svetovalne delavke (tajda.kociper@os-selnica.si) ali vodji vrtca (martina.jaunik@os-selnica.si). Lahko naredite tudi fotografijo, kako pismo oddajate v nabiralnik. Vse prejete fotografije bomo ob koncu objavili na spletni strani.

Naj povemo še skrivnost: Božiček letos ne bo odgovarjal vsakemu posebej, ima pa za vse vas, ki boste pisma oddali, pripravljeno eno presenečenje … 🙂

Vsem otrokom bo Pošta Slovenije konec leta podarila virtualni ogled pravljice Pavli in Dihurči, ki jo izvaja Lutkovno gledališče Ku-kuc in bo na ogled med 12. decembrom 2023 in 7. januarjem 2024, na povezavi posta.si/bozickova-posta. Pravljica otroke popelje skozi paleto človeških lastnosti in pokaže, da tekmovalnost in nevoščljivost v življenju ne prineseta nič dobrega. Bolj se obneseta prijateljstvo in sodelovanje.

Še več informacij imate v priponki.