SIMBIOZA GIBA – UTRINKI 1. in 2. tedna

Smo ekipa iz vrtca Kobanček. Vrtec Kobanček se nahaja v podravski regiji, v kraju Selnici ob Dravi. Zlata skupina je v okviru Simbioze giba izvedla medgeneracijski pohod z osnovnošolci 4. razreda. Povzpeli so se na bližnji vrh tamkajšnje Janževe Gore. V okviru 2. giba izziva pa so na šolskem igrišču izvedli športno prometni poligon z učenci, učiteljico Urško in gospo ravnateljico Manjo.

Modra, Zelena, Rumena in Bela skupina so izvedle medgeneracijski pohod po krajšem delu Jabolčne poti, ki se nahaja v našem kraju. S pohodom so pričeli ob 9. uri, na delu jabolčne poti malicali, ob vrnitvi v vrtec pa se družili z upokojenkami ob igri.  Pridružile so se nam naslednje upokojenke: Polonca Perkuš, Angela Dugonik in Jožica Perc. 

V rdeči skupini so na prvi giba izziv povabili upokojeno delavko vrtca, Štefko Rudolf. Skupaj so se podali po jabolčni poti in v naravi skupaj razgibali celo telo.

V rjavi skupini so izvedli medgeneracijski pohod s starimi starši. Dobili so se pri vrtcu in se odpravili na pohod do gozda, kjer so jih pričakale različne aktivnosti. Preživeli so res lep in sproščen dopoldan.

Zapisala, vzgojiteljica Urška Mlakar

 

GALERIJA FOTOGRAFIJ