Zaključna prireditev vrtca

V četrtek, 1. 6. 2023, so se v dopoldanskem in popoldanskem času na velikem odru predstavili otroci iz 2. starostnega obdobja. Predstavili so veliko vrtčevo družino ter pokazali zametke, gradnjo in bivanje v novem vrtcu.

Po predstavi v dopoldanskem času so učenci osnovne šole skupaj z ravnateljico posadili prvo drevo, ki bo del večjega drevoreda ob šoli in vrtcu. Posadili so lipo, v okviru akcije Podari dih. Pri posaditvi sta ob ravnateljici Manji Kokalj sodelovali  še Martina Jaunik (pomočnica ravnateljice za vrtec) ter Suzana Prajnc (direktorica občinske uprave Občine Selnica ob Dravi).

V popoldanskem času se je pred in po predstavi pripravil bazar. Zbrani prostovoljni prispevki so namenjeni nakupu opreme za novi vrtec. Prav tako so na igrišču vrtca pred predstavo potekale športne, likovne in ustvarjalne delavnice. Po predstavi so lahko otroci obiskali delavnico s poslikavo obraza.

Zelo smo bili zadovoljni z udeležbo na predstavah.

Čestitke vsem nastopajočim otrokom, kolektivu vrtca Kobanček, vsem učiteljicam, ki so pomagale pri delavnicah, bazarju in pogostitvi ter zahvala vsem, ki so prispevali praktične nagrade za srečelov.

Povezava do posnetka: ZAKLJUČNA PRIREDITEV.

Povezava do fotografij: FOTOGRAFIJE ZAKLJUČNE PRIREDITVE.